• E-mail info@huisartsfjhvandepoel.nl
  • Tel. 0499-422828
  • Onze website wordt vernieuwd, meer informatie wordt binnenkort toegevoegd!

Inschrijfformulier

Wij heten u van harte welkom in onze praktijk. Wij verzoeken u onderstaand formulier voor elk gezinslid apart in te vullen. Wilt u zo vriendelijk zijn uw vorige huisarts te informeren over deze wijziging en vragen uw dossier digitaal door te sturen. U kunt het formulier downloaden of digitaal invullen onderaan deze pagina.


LSP

Zorgaanbieders kunnen informatie over jouw gezondheid elektronisch met elkaar delen. Het delen van jouw medische gegevens mag trouwens alleen als dat nodig is voor jouw behandeling. Én dat mag alleen als jij daar vooraf toestemming voor hebt gegeven. Dat heet ‘opt-in’. Wil je niet dat jouw gegevens gedeeld worden? Geef dan in jouw toestemming ‘NEE’ aan. Dat heet ‘opt-out’. Je moet voor iedere zorgaanbieder zelf toestemming geven. Haal je bij twee verschillende apotheken medicijnen? Dan moet je bij allebei de apotheken toestemming geven.

Lees meer

Let op!

  • Geef zelf aan uw vorige huisarts door dat wij de nieuwe huisarts zijn en dat de gegevens naar ons verstuurd mogen worden.
  • Voor elk gezinslid moet er een aanmeldformulier compleet ingevuld worden.
  • Neem tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk uw legitimatiebewijs mee, zodat wij u kunnen identificeren.
  • Beschikt u niet over een Nederlands identiteitsbewijs, BSN nummer of Polisnummer dan vragen wij u het inschrijfformulier te downloaden en af te geven bij de assistente.

Online inschrijven

Is een van uw huisgenoten al patiënt in onze praktijk?

Zo ja: Wat is de naam en geboortedatum van uw huisgenoot?


...aan mijn zorgverlener om mijn gegevens beschikbaar te stellen via het LSP. Ik heb alle informatie gelezen in de folder ‘JA! Ik wil grip op mijn zorg’ en ik heb het goed begrepen.