Actueel

 

CORONAVIRUS;

Momenteel hoort u veel over het coronavirus.  Via onderstaande link kunt u daarover uitgebreide informatie vinden op de site van Thuisarts.nl

U kunt onderstaande link kopiëren en plakken in uw zoekbalk.

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus-china

 

Nieuw telefoonnummer huisartsenpost

Heb je 's avonds, 's nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig, dan bel je de huisartsenpost. Dat blijft zo. Wel verandert vanaf 6 april 2020 het telefoonnummer.

Het nieuwe telefoonnummer voor de regio's Eindhoven, Geldrop en Helmond is;

088-8765151 (voor iedereen bereikbaar tegen lokaal tarief)

 

Wachttijden verbeteren

We vragen uw hulp om de wachttijden zo kort mogelijk te maken. Een consult duurt tien minuten. Als u meerdere klachten tegelijk wil bespreken, of meer tijd nodig heeft om uw klacht uitgebreid aan bod te laten komen, maak dan een dubbele afspraak. De huisarts vindt het fijn om de tijd voor u te nemen. Consulten bij de huisarts zijn voor u als patiënt altijd kosteloos. 

 

De drukste tijd in de huisartsenpraktijk is om 8.00 uur i.v.m. het maken van afspraken. Voor andere vragen, zoals uitslagen en het maken van recepten verzoeken wij u te bellen na 9.00 uur. Tussen 11.00- 11.30 en 13.00- 14.00 uur zijn wij telefonisch alleen bereikbaar voor spoed. 

 

Door gebruik te maken van de receptenlijn is de doktersassistente beter bereikbaar voor andere vragen. Wij willen u verzoeken om, indien mogelijk, de receptenlijn te gebruiken door 0499-422828 te bellen en dan toets 2 in te drukken. U kunt dan uw naam en geboortedatum inspreken, welk medicijn(en) u nodig heeft, welke dosering het betreft.   

 

 

Telefonische triage

 De assistentes zullen bij een telefonisch gesprek nader informeren naar uw hulpvraag. Dit om een goede inschatting te kunnen maken, of een juist advies te kunnen geven. De assistentes zijn hiervoor geschoold. Triage is ook belangrijk om te kijken naar de mate van spoed. Bepaalde klachten dienen soms met voorrang behandeld te worden. Door triage kunnen we samen bepalen op welke manier u het beste geholpen kan worden: een advies, een consult of een visite.   

 

Eigen risico

De huisartsenzorg, die verleend wordt door huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners valt niet onder uw eigen risico. Dit betreft telefoontjes, consulten en visites. Er hoeft voor deze zorg dus geen eigen bijdrage te worden betaald. Verwijzingen naar het ziekenhuis, sommige medicijnen, bloedprikken, kweekjes,  rontgen-foto's e.d. vallen wel onder uw eigen risico.  Vragen hierover kunt u altijd stellen aan onze assistentes of de huisarts. 

 

 

Praktijknummer:

0499-422828

toets 1: spoed

toets 2: recept

toets 3: assistente